Blog

Tiktak bend - blog o muzici, venčanjima i drugim zanimljivostima...

Vila Moskva u Novom Sadu – Venčanje Jovane i Miroslava

Objavio Tiktak Bend / 2017-08-31 / Atmosfera sa svadbi i proslava

Vila Moskva i prelepo venčanje Jovane i Miroslava. Bend za svadbe Tik Tak je priredio atmosferu za pamćenje! Ogroman izbor zabavnih i narodnih pesama se nalaze na našem repertoaru, koje će „zagrejati“ atmosferu na vašoj proslavi do maksmuma!

Pročitajte više

Restoran Vulin u Rumi – Svadba Lidije i Vladimira

Objavio Tiktak Bend / 2017-08-17 / Atmosfera sa svadbi i proslava

Još jedno prelepo venčanje u Rumi u restoranu „Vulin“ uz muziku Tik Tak benda. Lidija i Vladimir su se venčali 12. avgusta 2017. godine. Srećan zajednički život želi vam Tik Tak bend! Ruma – bend za venčanje Veliki izbor zabavnih i narodnih pesama se nalaze na našem repertoaru, koje će „zagrejati“ atmosferu na vašoj proslavi do maksmuma! Ukoliko želite […]

Pročitajte više

Restoran Olimp Lux u Leskovcu

Objavio Tiktak Bend / 2017-08-09 / Atmosfera sa svadbi i proslava

Restoran „Olimp Lux“. Svadba Milijane i Nikole. Pogledajte samo deo prelepe atmosfere, 5. avgusta 2017. uz najbolji bend za svadbe.

Pročitajte više

Novi Sad – Restoran Alaska Barka

Objavio Tiktak Bend / 2017-08-09 / Atmosfera sa svadbi i proslava

Restoran Alaska Barka na Ribarcu, tamo su se venčali Milica i Fransoa. Bend za svadbe Tik Tak je priredio atmosferu za pamćenje! Ogroman izbor zabavnih i narodnih pesama se nalaze na našem repertoaru, koje će „zagrejati“ atmosferu na vašoj proslavi do maksmuma!

Pročitajte više

Venčanje u dvorcu Fantast u Bečeju

Objavio Tiktak Bend / 2017-07-28 / Atmosfera sa svadbi i proslava

Bečej dvorac Fantast i venčanje koje ćemo pamtiti! Dragana i Dragan su se venčali 22. jula 2017. Pogledajte fotografije i atmosferu sa venčanja 

Pročitajte više